НА ШАЛТЕРИМА ГРАДСКЕ УПРАВЕ ПЛАЋАЈТЕ КАРТИЦОМ И ПОМОЗИТЕ ДА СОМБОР ДОБИЈЕ НОВО ДЕЧЈЕ ИГРАЛИШТЕ
НА ШАЛТЕРИМА ГРАДСКЕ УПРАВЕ ПЛАЋАЈТЕ КАРТИЦОМ И ПОМОЗИТЕ ДА СОМБОР ДОБИЈЕ НОВО ДЕЧЈЕ ИГРАЛИШТЕ

Како би се што већи број грађана одлучио за безготовинско плаћање на шалтерима у Услужном центру Градске управе града Сомбора, тим НАЛЕД-а је јуче поставио промотивни материјал који ће подсећати на ту могућност и учешће Града Сомбора у такмичењу „Шампиони безготовинског плаћања“.

Локална самоуправа која буде имала највећи број трансакција осваја награду – дечије игралиште у вредности 20.000 евра, а пет локалних самоуправа које буду имале највећи број трансакција добијају бесплатно нови портал, по узору на интернет презентацију Владе Србије „У служби грађана“, која подразумева двосмерну комуникацију са грађанима.

Учешћем у такмичењу Град Сомбор је за своје грађане обезбедио погодност у виду најнижих трошкова провизије на плаћање јавних услуга (45 динара на уплате до 4.500 динара, односно 1% за уплате веће вредности).

Град Сомбор је заједно са 60 градова и општина са територије Републике Србије учесник такмичења „Шампиони безготовинског плаћања“ које организују Канцеларија за ИТ и еУправу и НАЛЕД, уз подршку компанија Visa и Mastercard.

Како бисмо повећали шансе за победу Града Сомбора позивамо грађане да се активно укључе у такмичење, тако што ће приликом плаћања јавних услуга на шалтерима Градске управе града Сомбора користити платне картице и тиме допринети да у Граду Сомбору буде обављен највећи број плаћања картицом, чиме би Град Сомбор као првопласирана локална самоуправа био награђен дечијим игралиштем, поручују из Градске управе.

Оставите одговор