ЗАБРАНА ПОСЕТА И ДРУГЕ МЕРЕ У СОМБОРСКОЈ БОЛНИЦИ ОСТАЈУ НА СНАЗИ
ЗАБРАНА ПОСЕТА И ДРУГЕ МЕРЕ У СОМБОРСКОЈ БОЛНИЦИ ОСТАЈУ НА СНАЗИ

Из Опште болницу „Др Радивој Симоновић“ Сомбор су данас саопштили да ће једини улаз у ову установу бити као и до сада, главни улаз на портирници из улице Симе Матавуља, на којем ће се обављати тријажа пацијената. Из сомборске болнице су најавили да ће сви алтернативни улази и излази у ову установу бити затворени. Надлежни напомињу да је од сада дозвољено паркирање на јавној површини у улици Симе Матавуља, Ђуре Салаја и Сарајевској, те да ЈКП „Паркинг сервис Сомбор“ неће наплаћивати паркирање на паркингу испред болнице у Војвођанској улици.

Служба цивилне заштите Града Сомбора наставиће да обезбеђује објекат Опште болнице „Др Радивој Симоновић“ Сомбор у времену од 7 до 14 часова, сваког дана. Досадашњи режим рада Опште болнице „Др Радивој Симоновић“ Сомбор (забрана посета болесницима, достављање ствари пацијентима који леже у болници, информације о стању болесника…) важиће до даљњег, стоји у допису сомборске болнице који је потписао в. д. директора, др Драган Растовић.

Грађани могу да донесу ствари за пацијенте који су хоспитализовани у овој установи, а особље болнице ће донете потребштине предати болесницима. Грађани ствари могу да оставе сваког дана у периоду од 13 до 14 часова на портирници у улици Симе Матавуља. Информације о стању лежећих пацијената грађани ће моћи да добију сваког дана у периоду од 12 до 13 часова, путем телефона одељења на којем пацијент лежи.

Оставите одговор