У САОБРАЋАЈКИ ИЗМЕЂУ СОМБОРА И СТАПАРА ПОВРЕЂЕНЕ ЧЕТИРИ ОСОБЕ И БЕБА
У САОБРАЋАЈКИ ИЗМЕЂУ СОМБОРА И СТАПАРА ПОВРЕЂЕНЕ ЧЕТИРИ ОСОБЕ И БЕБА

У саобраћајној незгоди која се догодила синоћ на путу Стапар – Сомбор повређене су четири особе и седмомесечна беба. Након судара, возила су слетела са пута, а саобраћај је не овој деоници пута био обустављен три сата, сазнаје РТВ.

У удесу су учествовала три возила, а путници, међу којима је била и седмомесечна беба задобили су теже и лакше телесне повреде. Према последњим информацијама, нико није животно угрожен. Узрок несреће су највероватније киша и отежани услови за вожњу, кажу за РТВ ватрогасци „ДВД Стапар“, који су заједно са саобраћајном полицијом обезбеђивали место удеса.

  • У саобраћајној незгоди су учествовали Југо, Фиат пунто и BMW. Убрзо смо стигли на лице места заједно са саобраћајном полицијом и екипом Хитне помоћи. Интервенција је трајала око три сата, колико је пут Сомбор – Стапар био затворен за саобраћај. Због јачине ветра и обилне кише услови су били отежани за рад, јер је требало извући возила која су слетела са пута, кажу за РТВ у ДВД Стапар.

Истрага је у току, након чега ће бити познато ко је и под којим околностима изазвао саобраћајну незгоду. (РТВ, Фото: ДВД Стапар)

Оставите одговор