ТРИ МЕДАЉЕ ЗА КАРАТИСТЕ „СОМБОРЦА“ НА ШКОЛСКОМ ПРВЕНСТВУ ВОЈВОДИНЕ
ТРИ МЕДАЉЕ ЗА КАРАТИСТЕ „СОМБОРЦА“ НА ШКОЛСКОМ ПРВЕНСТВУ ВОЈВОДИНЕ

Школско првенство Војводине у спортском каратеу за ученике основних и средњих школа одржано је јуче, 14. марта у Инђији. Медаље за своје школе у изузетно јакој конкуренцији са више од 25 такмичара по категорији освојили су Ђорђе Христов, Кристина Косановић и Филип Кризманић, сви чланови Карате клуба „Сомборац“.

У конкуренцији петих и шестих разреда основних школа у дисциплини кате појединачно, Ђорђе Христов, ученик основне школе „Братство Јединство“ је освојио сребрну медаљу.

У конкуренцији петих и шестих разреда основних школа у дисциплини кате појединачно, Кристина Косановић, ученица основне школе „Никола Вукићевић“ је освојила сребрну медаљу.

У конкуренцији трећих и четвртих разреда основних школа у дисциплини кате појединачно, Филип Кризманић, ученик основне школе „Аврам Мразовић“ је освојио бронзану медаљу.

Пласман на државно школско првенство које ће бити одржано средином априла, поред освајача медаља остварио је и Александар Стојаков, ученик основне школе „Никола Вукићевић“.

Запажен наступ на школском првенству имали су Милана Бакић („Братство Јединство“), Тара Јурић („Никола Вукићевић“), Аљоша Стојаков („Никола Вукићевић“), Аљоша Милисављевић („Никола Вукићевић“) и Лана Кризманић („Аврам Мразовић“), али у изузетно јакој и бројној конкуренцији, остали су без медаље.

Оставите одговор