СУКОБ МИГРАНАТА У СОМБОРУ, ЈЕДАН МУШКАРАЦ ПОВРЕЂЕН (Видео)
СУКОБ МИГРАНАТА У СОМБОРУ, ЈЕДАН МУШКАРАЦ ПОВРЕЂЕН (Видео)

У јучерашњем сукобу миграната који се десио око 14,30 часова на семафору код бившег хотела „Слобода“ у Сомбору један мигрант је теже повређен.

Према незваничним информацијама, до окршаја је дошло када је мигрант који већ дуже време борави у Сомбору, једној мигранткињи отео кесу са намирницама. Према речима очевидаца, жена са блиског истока је трчала за лоповом и молила за помоћ, а овај је бежећи стигао до такси станице код сомборског хотела где је сео у прво слободно возило.

Међутим, такси у којем је био мигрант који се по Сомбору представља као Палестинац и често прави проблеме је зауставила група миграната која се нашла у близини, након чега су отворили врата од аутомобила и почели да туку мушкарца који је покушао да побегне са „пленом“.

Таксиста је немо стајао не знајући како да реагује, а призором су били затечени и бројни пролазници. Након неког времена све се смирило, а полиција и хитна помоћ нису стигле да изађу на интервенцију.

Видео сукоба можете погледати ОВДЕ.

Ово није први случај међусобног сукоба миграната у Сомбору, а у обрачунима углавном учествују људи са блиског истока који илегално бораве у нашем граду, али било је размирица и у прихватном центру.