СОМБОРСКИ ВАТРОГАСЦИ СПРЕЧИЛИ САМОУБИСТВО
СОМБОРСКИ ВАТРОГАСЦИ СПРЕЧИЛИ САМОУБИСТВО

У драматичној, готово филмској акцији, какве смо навикли да гледамо у акционим филмовима и телевизијским серијама, захваљујући пре свега професионалности и пожртвованости колега из Ватрогасно-спасилачке јединице Сомбор, спашен је један људски живот који се могао трагично завршити.

Наиме, у уторак, 25. маја 2021. године, негде око 13 часова ватрогасци-спасиоци Ватрогасно-спасилачке јединице Сомбор су од дежурне службе Полицијске управе Сомбор добили дојаву да једно лице намерава да изврши самоубиство, скоком у воду са моста на Стапарском путу. У најкраћем року, ватрогасци су изашли на лице места, где су затекли једног мушкарца који је прескочио заштитну ограду и спремао се за скок у Велики Бачки канал, како би себи на тај начин прекратио живот.

Један од ватрогасаца је ступио у контакт са лицем и после дужег разговора успео је да га одврати од његове намере. Остали ватрогасци који су изашли на лице места су безбедно прихватили мушкарца и сместили га са сигурне стране ограде. Након тога су га својим возилом превезли до дворишта ВСЈ Сомбор, где га је преузео медицински тим и дежурна полицијска патрола. (ФБ: Данило Богдановић)

Оставите одговор