СОМБОРСКА ПОЛИЦИЈА ПРИВЕЛА ОСУМЊИЧЕНОГ ЗА УБИСТВО ЖЕНЕ, ЗА ПОМАГАЧЕМ СЕ ТРАГА
СОМБОРСКА ПОЛИЦИЈА ПРИВЕЛА ОСУМЊИЧЕНОГ ЗА УБИСТВО ЖЕНЕ, ЗА ПОМАГАЧЕМ СЕ ТРАГА

Полицијска управа Сомбор је објавила да су припадници Министарства унутрашњих послова у Сомбору, брзом и ефикасном акцијом, за мање од 24 сата, идентификовали и привели двадесетшестогодишњег мушкарца из околине Куле, осумњиченог за тешко убиство 63-годишње жене.

„Сумња се да јој је он, заједно са још једним мушкарцем за којим се интензивно трага, у њеној породичној кући, задао више удараца и на тај начин je усмртио“, стоји у саопштењу сомборске полиције.

Подсећамо да се убиство догодило јуче у поподневним сатима, у улици Бранка Радичевића.

Поводом овог хапшења огласио си и Независни синдикат полиције КС Сомбор, који је у објави на својој Фејсбук страници упутио похвале својим колегама. Објаву преносимо у целости:

„Независни синдикат полиције КЦ Сомбор овим путем за успешно, брзо и ефикасно расветљавање кривичног дела убиства наше суграђанке, похваљује рад и преданост на случају свих полицијских службеника ПУ Сомбор. Догађај који је снажно потресао јавност у нашем граду, одређене неформалне групе и појединци који су подлегли њиховом утицају, дали су себи за право да се мешају у истрагу и рад надлежних институција, те су у првом моменту непосредно након извршења овог кривичног дела путем друштвених мрежа, изношењем лажних и непроверених информација директно ометали истрагу и рад полиције, износећи у јавност да су извршиоци убиства мигранти и слично. Пуштањем те приче у етар, изазван је велики страх и паника код јавности у нашем граду, а ми као једини репрезентативан синдикат у МУП-у, Вас уверавамо да су полицијски службеници у ПУ Сомбор, као и до сада што су били, у сваком моменту спремни да заштите животе и имовину наших суграђана, што наравно у прилог иде и чињеница да је ово кривично дело расветљено за мање од 12 часова од момента пријаве“, стоји у саопштењу Независног синдиката полиције КЦ Сомбор.