„СОМАРАТОНЦИ“ ПРЕДАЛИ 80 ВИЗИРА И 250 ЗАШТИТНИХ МАСКИ ЦРВЕНОМ КРСТУ СОМБОР
„СОМАРАТОНЦИ“ ПРЕДАЛИ 80 ВИЗИРА И 250 ЗАШТИТНИХ МАСКИ ЦРВЕНОМ КРСТУ СОМБОР

Представници АРК „Сомаратон“ Сомбор су јуче, 22. априла 2020. године Црвеном крсту Сомбор предали донацију у виду 80 визира и 250 заштитиних маски. Реализација ове донације резултат је великог залагања пре свега Ивана Чвркића, организатора Чачанког полумаратона, а визире су израдили Научно технолошки парк и Стартап центар Чачак, као и предузеће „Инмолд Пласт“ Пожега.

Ово је само један од примера како сарадња организатора трка у Чачку и Сомбору повезује људе у добрим и у лошим временима, и како таква сарадња помаже људима без обзира у којем се делу наше државе они живели. Иако је овогодишње издање најстарије уличне трке у Србији – Сомборског полумаратона отказано, организатори трке нису стали, већ су своје активности усмерили на помоћ другима.

АРК „Сомаратон“ се од почетка епидемије ставио на располагање Црвеном крсту Сомбор, како кроз волонтерски центар и помоћ у набавци нашим најстаријим суграђанима, добровољним давалаштвом крви, тако и кроз ову дононацију коју ће Црвени крст користити на најбољи могући начин – пружајући помоћ целом нашем друштву.

Оставите одговор