РЕПЕРТОАР ПОЗОРИШТА ЗА ЈАНУАР
РЕПЕРТОАР ПОЗОРИШТА ЗА ЈАНУАР

На репертоару Народног позоришта Сомбор у петак, 15. јануара 2021. године је представа „Самоубица“, а дан касније на Великој сцени ће бити изведен комад „Председнице„.

Публика ће и петак, 22. јануара бити у прилици да погледа представу „Ово није државни посао„, а 23. јануара „Ћелаву певачицу„.

Последњег јануарског викенда на репертоару Народног позоришта Сомбор ће такође бити две представе. У петак, 29. јануара ће бити изведена „Ћелава певачица„, а 30. јануара комад „Тенор на зајам„.

Све представе почињу у 18 часова, а улазнице се могу купити на благајни Народног позоришта Сомбор. Билетарница ради сваког радног дана и суботом од 10 до 14 часова, а на дан одигравања представа и од 17 до 18 часова.

Из Народног позоришта Сомбор апелују на публику да пре доласка на представу провере да ли имају температуру, те да не долазе ако имају било какве симптоме.

На уласку у позориште постављена је дезобаријера и средство за дезинфекцију руку, а у сали је обавезна употреба заштитне маске и поштовање препоручене дистанце и распореда седења.

Оставите одговор