ПУТ ИЗМЕЂУ МИЛЕТИЋА И ШАНТИЋА ПОНОВО ОТВОРЕН ЗА САОБРАЋАЈ! ДО СУБОТИЦЕ СЕ ВИШЕ НЕ МОРА ОБИЛАЗНИЦОМ
ПУТ ИЗМЕЂУ МИЛЕТИЋА И ШАНТИЋА ПОНОВО ОТВОРЕН ЗА САОБРАЋАЈ! ДО СУБОТИЦЕ СЕ ВИШЕ НЕ МОРА ОБИЛАЗНИЦОМ
  • Post category:Хроника

Пут Сомбор – Суботица више није затворен, а саобраћај се на деоници пута од излаза из насељеног места Алекса Шантић до улаза у насељено место Светозар Милетић (која је била затворена за саобраћај) сада одвија уз ограничење брзине и поштовање постављене саобраћајне сигнализације. Ову информацију за СомборЊуз су потврдили из Јавног предузећа „Путеви Србије“.

„Радови на рехабилитацији државног пута I Б реда број 12, на деоници Бајмок-Сомбор, од излаза из насељеног места Алекса Шантић до улаза у насељено место Светозар Милетић (од км 28+150 до км 39+950) се још увек изводе, али обустава саобраћаја више није на снази. На овој деоници је сада на снази измењен режим саобраћаја, а брзина кретања возила ограничена је на 50 km/h. Апелујемо на возаче да поштују саобраћајну сигнализацију и прилагоде брзину кретања у зони радова“, наводи се у саопштењу „Путева Србије“.

Како је раније најављено, радови на овом делу пута ће трајати до 2. новембра 2021. године, до када је требало да важи и преусмерење на трасу кроз Чонопљу и Кљајићево, Телечку, Бачки Соколац итд, али је ова деоница ипак отворена за саобраћај раније, уз обавезу возача да поштују ограничења.

Подсећамо да се до 1. октобра 2021. године у периоду од 7 до 16 часова изводе радови на санацији оштећеног коловоза на деоници Светозар Милетић – Сомбор. У времену извођења радова саобраћај се одвија наизменичним пропуштањем возила, а радови су обезбеђени адекватном саобраћајном сигнализацијом и опремом.