ПУ СОМБОР: ПОЛИЦИЈА ПРОТИВ ВОЗАЧА МЕРЦЕДЕСА ВИШЕ ПУТА ПОДНОСИЛА ПРЕКРШАЈНЕ ПРИЈАВЕ
ПУ СОМБОР: ПОЛИЦИЈА ПРОТИВ ВОЗАЧА МЕРЦЕДЕСА ВИШЕ ПУТА ПОДНОСИЛА ПРЕКРШАЈНЕ ПРИЈАВЕ

Полицијска управа Сомбор у свом саопштењу поводом текста о саобраћајној незгоди у којој је возач Мерцедеса ударио у зграду „Препарандије“ истиче да у последње две недеље није евидентирана ниједна пријава грађана да је М.Г. возио по граду недозвољеном брзином.

Такође, каже се у саопштењу, „наглашавамо да је полиција против М.Г., у више наврата, због непрописне вожње, подносила прекршајне пријаве по основу Закона о безбедности саобраћаја„.

“Исте вечери, када је управљајући аутом, под дејством алкохола, слетео са пута и ударио у зграду Школске управе, М.Г. је одређено задржавање до 12 часова и он је приведен у просторије за задржавање. По налогу Основног јавног тужилаштва у Сомбору, против њега ће бити поднета кривична пријава због постојања основа сумње да је извршио кривично дело тешко дело против безбедности јавног саобраћаја, као и прекршајна пријава”, каже се у саопштењу.

Полицијска управа у Сомбору позива медије да информације пре објаве провере како не би дошли у ситуацију да преносе нетачне информације. (nova.rs)

This Post Has One Comment

  1. Somborac

    Strašno….. Dokle više da štite nazovi gradski „MAFIJAŠI“? Tako je mogao ubiti neko nedužno dete koje se vraćalo iz grada i prošao bi kao Mitrovićev sin. Korumpirana policija i Somborski SNS. sramota.

Оставите одговор