ПРОДУЖЕНИ ЈАВНИ ПОЗИВИ ЗА ОДАБИР КОРИСНИКА И КУПОВИНУ 10 КУЋА У ОКВИРУ ПРОЈЕКТА „КУЋЕ ЗА БОЉУ БУДУЋНОСТ У СОМБОРУ“
ПРОДУЖЕНИ ЈАВНИ ПОЗИВИ ЗА ОДАБИР КОРИСНИКА И КУПОВИНУ 10 КУЋА У ОКВИРУ ПРОЈЕКТА „КУЋЕ ЗА БОЉУ БУДУЋНОСТ У СОМБОРУ“

Град Сомбор продужио је јавни позив за одабир лица која ће добити нове куће и подршку у запошљавању кроз пројекат „Куће за бољу будућност у Сомбору“. На јавни позив могу да се пријаве млади без родитељског старања који излазе из система социјалне заштите, жене жртве насиља у породици и Роми.

Путем овог јавног позива биће одабрано 10 породица које ће добити трајно решавање стамбеног питања и адекватно опремљен стамбени простор, подршку у запошљавању, као и подршку у развоју вештина за активну социјалну, стамбену и радну инклузију.

Све о условима, начину пријаве и потребној документацији можете да погледате на следећем линку:

Такође, продужен је и јавни позив за куповину 10 кућа са окућницом на територији града Сомбора и припадајућих насељених места, које ће служити за решавање стамбених потреба корисника у оквиру пројекта „Куће за бољу будућност у Сомбору“.

Заинтересовани продавци све о начину на који могу да доставе понуду могу да погледају на следећем линку:

Јавни позиви отворени су до 1. новембра 2022. године.

Партнери на пројекту су Град Сомбор, Центар за социјални рад Сомбор, Савез ромских НВО Западно-бачког округа и НВО „Женска алтернатива“ Сомбор, који су учествовали на програму „Подршка Европске Уније социјалном становању и активној инклузији“ који реализује Европска унија и Kанцеларија Уједињених нација за пројектне услуге (UNOPS).