ПРЕД НАМА ЈЕ СУНЧАНИ ВИКЕНД! ДНЕВНЕ ТЕМПЕРАТУРЕ ЋЕ ДО ПЕТКА БИТИ У ДВОЦИФРЕНОМ ПЛУСУ
ПРЕД НАМА ЈЕ СУНЧАНИ ВИКЕНД! ДНЕВНЕ ТЕМПЕРАТУРЕ ЋЕ ДО ПЕТКА БИТИ У ДВОЦИФРЕНОМ ПЛУСУ

Према десетодневној прогнози сајта „Војводинаметео“, пред нама је период без падавина и са максималним дневним температурама које ће углавном бити у двоцифреном плусу. Јутарње температуре ће до недеље бити у плусу, док ће од понедељка јутра бити нешто хладнија и температуре ће бити око и мало испод нуле.

У нашем граду ће данас након магловитог јутра бити сунчано, са највишом дневном температуром од 18 степени. Метеоролози и за викенд најављују претежно сунчано и нешто свежије време. Јутарње температуре ће бити од 2 до 4, а максималне дневне од 9 до 11 степени. Више облака ће бити у недељу.

Много сунца се очекује и наредне седмице. Како је објавио сајт „Војводинаметео“, до 06. марта ће бити и помало облака, али ће падавине изостати. Јутарње температуре ће до четвртка бити око нуле, а у најтоплијем делу дана жива у термометру ће бити између десетог и тринаестог подеока на Целзијусовој скали. Према дугорочној прогнози овог сајта, благо захлађење нас очекује од наредног петка када ће највише дневне температуре бити око 6 степени.

Оставите одговор