ОВОГ МЕСЕЦА У НАРОДНОМ ПОЗОРИШТУ СОМБОР ПРЕМИЈЕРА ПРЕДСТАВЕ „ТРАМВАЈ ЗВАНИ ЖЕЉА“
ОВОГ МЕСЕЦА У НАРОДНОМ ПОЗОРИШТУ СОМБОР ПРЕМИЈЕРА ПРЕДСТАВЕ „ТРАМВАЈ ЗВАНИ ЖЕЉА“

У фебруару 2021. године, на сцени Народног позоришта Сомбор биће изведено десет представа, а међу њима је и премијера представе „Трамвај звани жеља“ Тенеси Вилијамса, у режији Југа Ђорђевића. Претпремијера представе заказана је за петак, 26. фебруар, а премијера за суботу, 27. фебруар 2021. године.

Народно позориште Сомбор води рачуна о својој публици, те и даље представе игра за мањи број публике, како би се обезбедила безбедна дистанца у гледалишту. Све вечерње представе које су на репертоару почињаће и даље у 18, а представа за децу у 11 часова.

На радост родитеља и наше најмлађе публике, Народно позориште Сомбор у фебруарски репертоар уврстило је и „Успавану лепотицу“ Шарл Пероа, у режији Живомира Јоковића. На тај начин, сомборско позориште наставља сјајну сарадњу са Дечјем позориштем Суботица, која је негована годинама уназад. Представа је на репертоару у суботу, 13. фебруара, са почетком у 11 часова.

После дуже паузе, у Народном позоришту Сомбор гостује и Народно позориште Суботица. Они ће се сомборској публици први пут представити са њиховом новом представом „Месец изнад Бафала“ Кена Лудвига, у режији Даријана Михајловића. Гостовање је заказано за суботу, 20. фебруар у 18 часова.

Оставите одговор