OTVOREN NOV MAXI SUPERMARKET U SOMBORU
OTVOREN NOV MAXI SUPERMARKET U SOMBORU
  • Post category:Друштво

11. oktobar, Sombor – Meštani Sombora dobili su u svom komšiluku novo mesto za nabavku uređeno po visokim standardima modernog kupca. U Karađorđevoj ulici br. 7 otvoren je nov, treći Maxi supermarket u ovom gradu koji uz bogat asortiman kvalitetnih proizvoda donosi i savremenu mogućnost plaćanja na samouslužnim kasama čime je obezbeđena još jednostavnija, brža i ugodnija kupovina.

Uz osmeh i asistenciju 25 zaposlenih koji će svakodnevno biti na usluzi svojim sugrađanima, kupci u savremenom enterijeru prostrane radnje mogu uživati u brojnim destinacijama za kupovinu poput pijace, mesare, delikatesa i sireva, kao i moderne pekare gde se na licu mesta pripremaju sveža i ukusna peciva.

Prored prepoznatljive ponude proizvoda svežih kategorija potrošačima su na raspolaganju su i brojni prehrambeni i neprehrambeni artikli koji odgovaraju na potrebe svakog člana domaćinstva. Među njima se ističe veliki izbor kvalitetnih proizvoda privatne robne marke od kojih se mnogi mogu pronaći po još povoljnijim, uvek niskim cenama. Prateći plavu oznaku Omiljene cene, kupci tako za sebe i svoje najbliže mogu obezbediti proizvode proverenog kvaliteta i istovremeno uštedeti kućni budžet. 

Otvaranjem novog Maxi supermarketa u centru bačke ravnice kompanija Delez Srbija učinila je svoju bogatu ponudu kvalitetnih proizvoda i uslugu po najvišim standardima još bližom kupcima.