ОСАМНАЕСТ МЕДАЉА ЗА КАРАТИСТЕ „СОМБОРЦА“ НА ПРВЕСТВУ ВОЈВОДИНЕ – ЂОРЂЕ ХРИСТОВ НАЈУСПЕШНИЈИ
ОСАМНАЕСТ МЕДАЉА ЗА КАРАТИСТЕ „СОМБОРЦА“ НА ПРВЕСТВУ ВОЈВОДИНЕ – ЂОРЂЕ ХРИСТОВ НАЈУСПЕШНИЈИ

У организацији Карате Савеза Војводине јуче је у Новом Бечеју одржано првенство Војводине у спортском каратеу, које је окупило младе каратисте узраста до 14 година.

Такмичари карате клуба „Сомборац“ освојили су 18 медаља и то: осам златних, шест сребрних и четири бронзане. Шампиони Војводине за 2021. годину у својим категоријама у дисциплини кате појединачно постали су: Милана Бакић, Вељко Галовић, Михаило Глигоревић, Аљоша Стојаков, Аљоша Милисављевић, Лана Кризманић и Ђорђе Христов, који се окитио са две златне медаље у појединачној конкуренцији мушких нада.

Вицешампиони Војводине у појединачној конкуренцији су Милица Галовић, Јана Мијатовић, Тара Јурић и Кристина Косановић са две сребрне медаље у појединачној конкуренцији. У екипној конкуренцији сребрном медаљом окитио се ката тим нада у саставу: Лана Кризманић, Тара Јурић и Јана Мијатовић.

Бронзане медаље освојили су Филип Кризманић, Александар Стојаков, пионирски ката тим у саставу: Милица Галовић, Александар и Аљоша Стојаков и ката тим нада у саставу: Ђорђе Христов, Кристина Косановић и Аљоша Милисављевић.

Сви такмичари пласирали су се на Првенство Србије које ће бити одржано 3. априла 2021.године.

Оставите одговор