ОДРЕЂЕНО КАДА ПРОДАВЦИ МОГУ АУТОМОБИЛИМА НА СОМБОРСКУ ЗЕЛЕНУ ПИЈАЦУ
ОДРЕЂЕНО КАДА ПРОДАВЦИ МОГУ АУТОМОБИЛИМА НА СОМБОРСКУ ЗЕЛЕНУ ПИЈАЦУ

На улазима реконструисане „Пијаце у ланцима“ постављене су информативне табле на којима је наведено време у којем продавци могу возилима да уђу до тезги како би донели робу. Током летњег радног времена, односно од 1. маја до 31. октобра продавци ће аутомобилима моћи у пијацу од 05 до 08 и од 13 до 17 часова, а од 01. новембра до 30. априла улазак аутомобилом на зелену пијацу трговцима је дозвољен од 05 до 09 и од 13 до 17 часова.

ном за улазак на пијацу које дефинишу време у којем су стубови спуштени или подигнути. Овако се ови стубови за увоз возила на тржиште смањују између 05 и 08, и за извоз између 13 и 17 сати. Стубови су и за возила за набавку робе власника предузећа у старој градској кући као и продавнице у којима магацински простор улази са пијаце у временском интервалу од 13 до 17 часова.

Након наведених термина, „потапајући стубови“ који су постављени на улазе у пијацу ће бити подигнути и возила неће моћи да пролазе. Из Јавног комуналног предузећа „Простор“ Сомбор које управља пијацама апелују на све возаче да не паркирају своја возила на улазу у пијацу, или испред стубова што забрањује и саобраћајни знак.