ОДЛИЧНИ РЕЗУЛТАТИ ЧЛАНОВА ПАУЕРЛИФТИНГ КЛУБА „СЕВЕР“ НА ПРВЕНСТУ ВОДЈВОДИНЕ
ОДЛИЧНИ РЕЗУЛТАТИ ЧЛАНОВА ПАУЕРЛИФТИНГ КЛУБА „СЕВЕР“ НА ПРВЕНСТУ ВОДЈВОДИНЕ

На Првенству Војводине у пауерлифтингу кoje je 17.10.2020 одржано у Бачкој Паланци пауерлифтинг клуб „Север“ из Сомбора је наступио са невероватних 11 такмичара и освојио исто толико медаља, од тога 8 златних, 2 сребрне и 1 бронзану.

Златним одличјем у својим категоријама су се окитили: Jелена Танурџић (триатлон) која је однела и пехар за најјачу сениорку, Антун Фирањи (триатлон) који је уједно био и најјачи такмичар целог такмичења подигавши у тоталу сјајних 667,5кг, Алекса Дојић (триатлон) који је померио личне рекорде у свим дисциплинама, Страхиња Гараи (триатлон) који је на чучњу подигао више од националног рекорда, искусни председник куба Дарко Глушац (триатлон) коме је ово била увертира за обарање државног рекорда у бенч-триатлону, сјајни Милан Граховац у категорији особа са инвалидитетом (бенч) такође кући се вратио са пехаром као најуспешнија особа са инвалидитетом, изузетна Миланка Цицмил, најјача сениорка у бенчу, Драгомир Димић у категорији ветерана М4 и националним рекордом у бенчу.

Ништа мање сјајно сребрно одличје однели су дебитанти Соња Милошевић (триатлон) и Саша Бакић (триатлон) које тек чекају одлични резултати.

У тешкој конкуренцији бронзу је изборио Никола Вуковић (бенч), што је уједно допринело да пауерлифтинг клуб „Север“ кући понесе и пехар за најуспешнију и најбројнију екипу на такмичењу у озбиљној конкуренцији клубова. Огромну подршку такмичарима на овом првенству пружили су чланови клуба Миа Милошевић и Лидија Војкић, који се овај пут нису такмичили, а од којих се очекују врхунски резултати у будућности.

У Београду ће следећег месеца бити одржано Државно првенство Србије у бенчу.

Оставите одговор