НИКОЛИ ЈОКИЋУ НАГРАДА ЗА МВП-а НБА ЛИГЕ УРУЧЕНА У СОМБОРУ!
НИКОЛИ ЈОКИЋУ НАГРАДА ЗА МВП-а НБА ЛИГЕ УРУЧЕНА У СОМБОРУ!
  • Post category:Спорт

Ноћас је НБА лига и званично објавила да је играч из Србије, Никола Јокић, по други пут заредом постао МВП, највреднији играч године у најјачој и најпрестижнијој кошаркашкој лиги на свету. Пошто је руководство Денвера добило потврду и раније, они су сели у авион у Колораду са трофејом у руци и полетели пут Србије да изненаде Николу у Сомбору.

Српски центар је други пут узастопно проглашен за најкориснијег играча НБА лиге, а његов тим је послао посебну делегацију која га је посетила у Сомбору и уручила му ово престижно признање.

Како је Јокић раније најавио да неће моћи да дође на доделу награде, тим Денвера је одлучио да њихова делегација допутује у Сомбор и српском асу уручи ово признање.

Сви су уживали у необичној додели награде и сусрету који је пријатно изненадио Сомборца.

Делегација клуба је Јокића изненадила дочекавши га на повратку са касачког тренинга, његовог омиљеног хобија, а на друштвеним мрежама тим Денвера је поделио фотографије и снимке са тог сусрета и каснијег дружења.

Јокић је касније у разговорима говорио о почетку кошаркашке каријере, тренутним интересовањима и посебно истакао да је овакво уручење награде за њега врло емотиван гест.

Иако у необичној атмосфери додела награде је, наравно, протекла у општем слављу, честиткама и трациционално са „поливањем“ слављеника. (РТС, Фото: twitter/Denver Nuggets)

Видео о овом догађају можете погледати ОВДЕ.