НАРЕДНИХ ДАНА ПРОМЕНЉИВО ВРЕМЕ СА ТЕМПЕРАТУРАМА ОКО 15°C
НАРЕДНИХ ДАНА ПРОМЕНЉИВО ВРЕМЕ СА ТЕМПЕРАТУРАМА ОКО 15°C

У наредном периоду, односно све до 5. новембра, а врло вероватно и дуже, наше подручје углавном ће бити под утицајем поља повишеног ваздушног притиска (антициклона). Једино ће се у суботу 31. октобра преко нашег подручја премештати ослабљен хладни фронт. Температуре ће све до 5. новембра бити око и изнад нормале за почетак овог месеца.

У Сомбору ће данас бити променљиво облачно и углавном суво време, повремено са сунчаним интервалима. Јаче наоблачење очекује се у вечерњим часовима, када је могућа слаба и краткотрајна киша. Дуваће слаб до умерен западни и северозападни ветар. Јутарње температуре кретаће се између 6 и 8°C, а максималне дневне од 14 до 16°C.

Како пише сајт Војводинаметео, сутра ће преовладавати облачно време, а у ноћи ка суботи, ујутру, и у првом делу дана местимично се очекује слаба киша. У другом делу дана ће бити суво. Дуваће углавном умерен северозападни ветар, увече у слабљењу. Минималне температуре кретаће се између 9 и 11°C, а максималне дневне од 14 до 16°C.

У недељу ће бити мало до умерено облачно време са дужим сунчаним интервалима. Дуваће слаб источни и североисточни ветар, крајем дана у окретању на југоисточни. Јутарње температуре кретаће се између 4 и 8°C, а максималне дневне од 15 до 17°C.

Војводинаметео је објавио да ће наредни период обележити променљиво и углавном суво време. Биће променљиво облачно уз смену сунчаних и облачних интервала, а ујутру се понегде очекује појава сумаглице или краткотрајне магле. У понедељак је понегде могућ слаб приземни мраз. У уторак и среду жива у термометру у најтоплијем делу дана понегде ће достићи и 20°C.

Оставите одговор