МАНИФЕСТАЦИЈА „ПОТРЧИМО ЗАЈЕДНО ДО ЗВЕЗДА“ ОКУПИЛА СОМБОРСКЕ ПРЕДШКОЛЦЕ
МАНИФЕСТАЦИЈА „ПОТРЧИМО ЗАЈЕДНО ДО ЗВЕЗДА“ ОКУПИЛА СОМБОРСКЕ ПРЕДШКОЛЦЕ

У организацији Спортског савеза града Сомбора и Предшколске установе „Вера Гуцуња“, а под покровитељством Града Сомбора јуче је у Градској хали „Мостонга“ одржана спортска манифестација „Потрчимо заједно до звезда“.

Манифестација је окупила 260 малишана који похађају ПУ „Вера Гуцуња“ који су се такмичили у трчању на 30 метара. Најбржи су освојили награде, а обезбеђени су поклончићи и медаље за све учеснике.

Присутне је поздравила члан Градског већа за област омладине, деце и спорта Антонија Нађ Косановић пожелевши учесницима много спортске среће и поручивши им да су сви они велики победници.

Антонија Нађ Косановић је овим поводом истакла да Град Сомбор, поред организовања оваквих манифестација, како би се што већи број деце укључио у организовано бављење физичком активношћу, и ове године подржао и одвојио средства за реализацију програма „Спортић“ намењену деци узраста од 3 до 6 година која се већ 9 година успешно реализује преко Спортског савеза града Сомбора. Програм се одвија понедељком и средом од 16,30 часова у Спортском центру „Соко“ и два пута недељно у Стапару, а како би се укључио што већи број деце, програм ће ове године бити проширен на још три насељена места.

Оставите одговор