„КОРДУН“ ИЗ КЉАЈИЋЕВА ДОБИО 15 НОВИХ ЛОПТИ
„КОРДУН“ ИЗ КЉАЈИЋЕВА ДОБИО 15 НОВИХ ЛОПТИ

Промоција спорта као здраве животне навике, укључивање што већег броја деце у спортске активности, не само у граду, већ и у селима, један је од важних задатака на којем Град континуирано ради. С тим у вези, Зоран Рус, председник Скупштине Града Сомбора, и Зоран Бојић, председник сомборског Спортског савеза, уручили су Фудбалском клубу „Кордун“ из Кљајићева 15 нових лопти. Овај клуб основан је 1947. године и тренутно се такмичи у Подручној лиги Сомбор.

  • Поред великог броја бесплатних спортских програма за децу, жене и особе са инвалидитетом и сметњама у развоју, данас је започело и опремање спортских клубова на територији Града Сомбора. Ову акцију спровели смо у циљу побољшања услова рада спортских клубова. Морам да нагласим да она није једина и да ће их убудуће бити још, истакао је Зоран Рус. Он је нагласио да Градска управа све акције спроводи у сарадњи са Спортским савезом Града Сомбора.

Представници ФК „Кордун“ из Кљајићева захвалили су се на донацији и изразили наду да ће својим добрим резултатима додатно ојачати клуб, али и повећати број нових младих фудбалских нада у селу.

Оставите одговор