КАРАТЕ КЛУБ „ДУШАН СТАНИЧКОВ“ ОСВОЈИО ОСАМ МЕДАЉА НА ПРВЕНСТВУ ВОВОДИНЕ
КАРАТЕ КЛУБ „ДУШАН СТАНИЧКОВ“ ОСВОЈИО ОСАМ МЕДАЉА НА ПРВЕНСТВУ ВОВОДИНЕ

Најмлађи каратисти Карате клуба „Душан Станичков“ Сомбор успешно су започели нову такмичарску сезону наступом на Првенству Бачке, где је учествовало десет полетараца, пионира и нада који су освојили исто толико медаља.

Најмлађи такмичари најстаријег сомборског карате клуба су наставили истим темпом и на Првенству Војводине одржаном 7. марта у Новом Бечеју, где је десет такмичара освојило осам медаља.

У конкуренцији полетарки 2013. годиште и млађе у катама појединачно класа Е (жути појас) у веома јакој конкуренцији ИСКРА ИВАНОВИЋ је освојила 5. место

У конкуренцији полетарци 2013. годиште и млађи у катама појединачно класа Е (жути појас) МИЛАН РАДМИЛОВИЋ је освојио 3. место и БРОНЗАНУ МЕДАЉУ.

У конкуренцији полетарци 2012. годиште у катама појединачно класа Е (жути појас) НЕНАД ЛУКИЋ је освојио 1. место и ЗЛАТНУ МЕДАЉУ.

У конкуренцији полетарци 2012. годиште у катама појединачно класа Е (жути појас) ФИЛИП СТАНКОВИЋ је освојио 3. место и БРОНЗАНУ МЕДАЉУ.

У конкуренцији пионирки 2010. годиште у катама појединачно класа Е (жути појас) ЛЕА ЈАКШИЋ освојила је 1. место и ЗЛАТНУ МЕДАЉУ.

У конкуренцији женске наде 2009 годиште у катама појединачно класа Е (жути појас) ДАРИА ЂУРКОВИЋ је освојила 2. место и СРЕБРНУ МЕДАЉУ.

У конкуренцији женске наде 2009 годиште у катама појединачно класа Е (жути појас) ДРИНА СТЕВАНОВИЋ БОДРОЖИЋ је освојила 1. место и ЗЛАТНУ МЕДАЉУ.

У конкуренцији женске наде 2009 годиште у катама појединачно класа Е (жути појас) АЛЕКСАНДРА РАДМИЛОВИЋ је освојила 5. место.

У конкуренцији мушке наде 2009 годиште у катама појединачно класа Д (наранџасти појас) НИКОЛА ВУЛИН је освојио 1. место и ЗЛАТНУ МЕДАЉУ.

У конкуренцији женске наде 2008 годиште у катама појединачно класа Ц (зелени појас) БОЈАНА ЛАКИЋЕВИЋ је освојила 3. место и БРОНЗАНУ МЕДАЉУ.

Оставите одговор