„КАД БИ СОМБОР БИО ХОЛИВУД“ ВЕЧЕРАС ОТВАРА ЛЕТЊУ СЦЕНУ СОМБОРСКОГ ПОЗОРИШТА
„КАД БИ СОМБОР БИО ХОЛИВУД“ ВЕЧЕРАС ОТВАРА ЛЕТЊУ СЦЕНУ СОМБОРСКОГ ПОЗОРИШТА

Вечерашњим извођењем представе „Кад би Сомбор био Холивуд“, ансамбл Народног позоришта Сомбор ће отворити летњу сцену која је са местом за публику постављена у дворишту зграде (између позоришта и дечјег одељења библиотеке). Вечерашња представа ће почети у 21,30 часова, а из Народног позоришта Сомбор апелују на публику да приликом доласка на представе придржавају следећих мера:

Пре доласка на представу проверити да ли имате повишену температуру а у случају да имате било какве симптоме, молимо Вас да останете код куће

На уласку у гледалиште, молимо Вас да прођете преко дезинфекционе баријере која ће бити постављена на уласку, те да дезинфикујете руке постављеним дезинфекционим средством

Молимо публику за стрпљење приликом уласка и изласка, али и за држање прописане дистанце са људима

Број публике и на отвореној летњој сцени Двориште због безбедности бити ограничен на 100, а препоручује се ношење заштитних маски.

Према репертоару за јул који је објавило сомборско позориште, представе ће се играти сваке среде и суботе од 21,30 часова, изузев 18. јула када ће представа „Семпер идем“ почети у 18 часова.

Продаја улазница за представе на летњој сцени је почела 15. јуна 2020. године, а број публике је ограничен. Радно време билетарнице је радним данима и суботом од 10 до 12 и од 18 до 21,30 часова. Додатне информације могу се добити путем телефона 025/436-373 и 062/248020.

У случају кише, представе ће бити изведене на великој сцени Народног позоришта Сомбор, у складу са превентивним мерама заштите од ширења вируса корона.

Оставите одговор