„ЏАМПОВЦИ“ ОСВОЈИЛИ 11 ПРВИХ МЕСТА И ДВЕ СПЕЦИЈАЛНЕ НАГРАДЕ У ЗРЕЊАНИНУ
„ЏАМПОВЦИ“ ОСВОЈИЛИ 11 ПРВИХ МЕСТА И ДВЕ СПЕЦИЈАЛНЕ НАГРАДЕ У ЗРЕЊАНИНУ
  • Post category:Спорт

Сомборска плесна школа „Џамп“ је учествовала на плесном фестивалу „Zrenjanin Dance Open 2021“ са једанаест тачака у различитим плесним дисциплинама и узрасним категоријама, а чланови ове школе су освојили једанаест првих места. На овом фестивалу су се по први пут, представили и најмлађи џамповци, а мини група коју су чинили плесачи Милица Војновић, Дејана Лолић, Сара Егић и Кристина Галетин у хоп стајлу су освојили прво место.

У истој категорији најбоља је била кидс група у којој су били Бојана Терзић, Дејана Репић, Хана Марковић, Леила Одри, Катја Кнежевић, Сара Глигорић, Теодора Драча, Милица Драча, Теа Терзин и Александар Бељански.

Прво место су освојили и јуниори мала формација – стрит стајл, јуниори мала формација – хоп стајл а плесачи су били Анђела Трипковић, Миа Милошевић, Антониа Шош, Мирјана Нинков, Лејла Цветковић, Мирослава Лолић, Нина Костевски, Сара Ждралић, Милица Тркуља, Бојана Милићевић, Марија Галетин и Чаба Киш.

Катја Кнежевић и Леила Одри у категорији кидс дуо – стрит стајл и Мирјана Нинков и Антониа Шош јуниори дуо – стрит сајл су такође освојили прво место.

Најбољи у својим категоријама су били: Лејла Цветковић (Кидс соло – Стрит стајл), Чаба Киш (Кидс соло – Хоп сајл)
Миа Милошевић (Јуниор соло – Хоп стајл), Бојана Милићевић (Јуниор соло – МТВ, Џез), Анђела Трипковић (Сениор соло – МТВ, Џез).

Специјалну награду за солисту је освојио Чаба Киш и он ће имати бесплатан смештај и учешће на такмичењу у Бечу, а
специјалну награду је освојила и група – кидс хоп стајл што је члановима омогућило бесплатно учешће на такмичењу у Кушадасију.

Тренер плесне школе „Џамп“, Жељка Вучинић каже да је ово друго по реду такмичење ове сезоне са изузетним резултатима, и наглашава да је ово фантастичан увод за такмичења која следе, а наредно ће бити одржано током априла у Бугарској.