„ЏАМПОВЦИ“ ДОНЕЛИ ОДЛИЧЈА ИЗ КИКИНДЕ
„ЏАМПОВЦИ“ ДОНЕЛИ ОДЛИЧЈА ИЗ КИКИНДЕ

Плесачи сомборске плесне школе „Џамп“ су у суботу, 15. маја 2021. године учествовали на такмичењу „Кикинда денс опен 2021“ и у три различите плесне дисциплине и четири узрасне категорије, освојили су прва и друга места као и једну специјалну награду.

Прво место и специјалну награду је освојио Чаба Киш у категорији „Хип хоп соло деца“. Прву награду освојили су још Лејла Цветковић „Стрит стајл соло деца“, Анђела Трипковић „МТВ денс соло сениор“, као и Јована Плетикосић, Миона Коњовић, Дејана Лолић, Софија Деврња, Сара Егић, Милица Војновић и Кристина Галетин у категори „Хип хоп група мини.

Друго место осовјили су Бојана Терзић, Дејана Репић, Милица Тркуља, Милица Драча, Теодора Драча, Сара Глигорић, Теа Терзин, Леила Одри, Катја Кнежевић и Теодира Нинић „Хип хоп група деца“ и Анђела Трипковић, Нина Костевски, Милица Тркуља, Мирјана Нинков, Антониа Шош, Мирослава Лолић, Лејла Цветковић, Марија Галетин и Чаба Киш у „Стрит стајлу група јуниори“.

Кореограф и тренер Жељка Вучинић истиче да су се плесачи изузетно показали у овој плесној сезони и да је, с’ обзиром на тренутну ситуацију, сезона врло успешна. „Џамповце очекује још такмичења и наступа, на којима ће се представити са новим кореографијама и темама.

Оставите одговор