ВАНДАЛИ УНИШТИЛИ КЛУПУ СА БЕТОНСКИМ ПОСТОЉЕМ НА НОВОЈ СЕЛЕНЧИ
ВАНДАЛИ УНИШТИЛИ КЛУПУ СА БЕТОНСКИМ ПОСТОЉЕМ НА НОВОЈ СЕЛЕНЧИ

Није прошло ни пола године (крај септембра 2020.) од када су радници сомборског „Зеленила“ поставили нове клупе у оквиру преуређења Блока 82 на Новој Селенчи, а непознати вандали су пре пар дана, једну од клупа потпуно поломили и извалили из тла, заједно са бетонским постољем.

У саопштењу овог предузећа стоји да по свему судећи то није учињено голим рукама, већ је цео „посао“ одрађен неким тешким алатом или другим „приручним средством“.

„Радници Одељења механизације и одржавања ЈКП „Зеленило“ Сомбор, поставили су нову клупу на место старе, уништене, али остаје питање – коме је сметала клупа на Новој Селенчи, и на који је начин тако дивљачки девастирана, а то вероватно никада нећемо сазнати“, стоји у допису „Зеленила“.

This Post Has One Comment

  1. Miroslav

    Obavezno postaviti kamere barem da rade nocu. Jer se takve stvari rade samo kada padne mrak. Uzgred juce sam isao u MAX-i kod pozorista i video da su reflektori koji obasjavaju slike znamenitih ljudi iz naseg grada na zidovima prema pozoristu polomljeni vise nesvetle. To nam je u gradu i nereaguje se. Ako komunalna policija ide po gradu zasto kada tako nesto uoci odmah ne pozove komunalno saceka da neko izadje sacini zapisnik i urgira da se odmah otkloni. Takodje ovde postaviti kamere i najstrozije kazniti pocinioce ako su to maloletnici kazniti roditelje zbog loseg vaspitanja i kontrole deteta.

Оставите одговор