ВАЉЕВСКА ФИРМА „ПУБЛИК“ КУПИЛА НЕКРЕТНИНЕ СОМБОРСКОГ БОРЕЛИЈА
ВАЉЕВСКА ФИРМА „ПУБЛИК“ КУПИЛА НЕКРЕТНИНЕ СОМБОРСКОГ БОРЕЛИЈА

Ваљевска фирма Публик ДОО купила је некретнине сомборског Борелија у стечају за 57 милиона динара, објавила је Агенција за лиценцирање стечајних управника.

Имовина у сомборској индустријској зони коју чине магацин од 3,8 хиљада квадратних метара, помоћне зграде и металне гараже понуђене су по почетној цени од 56,4 милиона динара.

Стечај у Борелију отворен је половином 2016. године када је у производњи радило 180 радника и још 90 радника у малопродајним објектима широм Србије, а после пола године проглашен је банкрот.

Борели је до распада некадашње СФР Југославније пословао као део Борова и никада није био понуђен на продају. (Танјуг)

На званичном сајту предузећа стоји да се Публик ДОО бави креирањем, производњом, увозом и дистрибуцијом промотивних прозвода. Предузеће у свету рекламе послује двадесет година, и како стоји у биографији фирме, из графичке радње постали су регионални лидер у својој бранши. Тренутно послују на тржиштима Србије, БиХ, Хрватске, Македоније, Црне Горе, Швајцарске, Бугарске. Публик је велепродаја, па су им партнери фирме које се баве дистрибуцијом и штампом рекламног материјала.

Када је у питању производња, предузеће Публик производи роковнике и календаре у штампарији која је део пословног система.

Оставите одговор