УГОВОРЕ О СТИПЕНДИРАЊУ ДОБИЛО 35 СТУДЕНАТА СА ТЕРИТОРИЈЕ ГРАДА СОМБОРА
УГОВОРЕ О СТИПЕНДИРАЊУ ДОБИЛО 35 СТУДЕНАТА СА ТЕРИТОРИЈЕ ГРАДА СОМБОРА

Градоначелник Сомбора Антонио Ратковић потписао је данас уговоре са студентима које ће Град Сомбор стипендирати током школске 2020/2021. године. Градоначелник је истакао да је стипендија леп подстицај за сваког студента, да уз подршку свог града, са још више енергије и полета наставе ка испуњењу својих академских циљева.

  • Са поносом вам додељујемо ове стипендије као подстицај за улажен напор у образовање и усавршавање, јер то препознајемо као улагање у нашу заједничку будућност. Град је упркос околностима у протеклој години успео да награди ђаке генерације основних и средњих школа, али и просветне раднике којима смо доделили традиционално признање Аврам Мразовић. Тиме желимо да нагласимо да је образовање за нас један од главних приоритета и зато настављамо са улагањима, пре свега у ваше знање. Настојаћемо да и у наредном периоду повећамо број градских стипендија, али и њихов новчани износ, поручио је Ратковић.

Град Сомбор стипендије додељује од 2015. године, а школске 2020/2021. године подршку града имаће 35 студената. Стипендисти ће десет месеци примати по 12.000,00 динара.

Оставите одговор