УДУЖЕЊЕ СОМБОРСКИХ УЧИТЕЉА ОРГАНИЗУЈЕ МАНИФЕСТАЦИЈУ „У БОЈАМА ДЕЦЕ“
УДУЖЕЊЕ СОМБОРСКИХ УЧИТЕЉА ОРГАНИЗУЈЕ МАНИФЕСТАЦИЈУ „У БОЈАМА ДЕЦЕ“

Удружење сомборских учитеља организује манифестацију „У бојама деце“ која би требала да буде одржана у 22. маја 2021. године, уколико епидемиолошка ситуација то дозволи.

Тим поводом је на предлог председнице надзорног органа, Валерије П. Николић, учитељице у ОШ „Братство-јединство“ Сомбор у просторијама школе организован радни састанак. Том приликом учитељице Гордана Везмар, Валерија Николић, Агица Видаковић Јовановић, Нада Љепојевић, Снежана Ивковић и Тања Михаљчић су упознате са планом активности које ће се реализовати у дворишту школе. Оне ће чинити тим који ће се бринути о техничким стварима и трудиће се да буду добре домаћице.

„Шарено двориште“ је замишљено тако да се ученици четвртог разреда такмиче испред својих школа на спортском терену у пет активности, а предвиђено је да екипу чине шест ученика. Како би припреме могле да почну, учесници треба да се пријаве најкасније до 30. априла на мејл удружења drustvouciteljas@gmail.com

Удружење је обавестило све своје чланове о протоколу којег треба да се придржавају, а позвало је и оне школе које се за сад нису прикључиле.

Учитељица Наташа Главоњић је позвала је колегинице у „Парк хероја“, где ће бити организована ликовна колонија. Она је рекла да ће у раду колоније учествовати четири сомборска сликара, те да ће се одржати креативне радионице са сликарима и цртање на бетону. Домаћин овог дела манифестације ће бити ресторан „Фијакер“.

Оставите одговор