РЕКОНСТРУИСАН ПАРКИНГ КОД „ВАЈДИНГЕРА“
РЕКОНСТРУИСАН ПАРКИНГ КОД „ВАЈДИНГЕРА“

Завршена је санација паркинга на углу улица Венац Петра Бојовића и Лазе Костића, код „Вајдингера“, а постојећи паркинг простор комплетно је реконструисан. У склопу радова који су трајали две недеље, због уклапања је гребан и опсецан постојећи асфалт а одрађена је и нивелација шахт поклопаца и сливничких решетки. Паркинг простор укупне површине 880м2, пресвучен је новом асфалтном масом, а хоризонталном сигнализацијом обележено је 24 паркинг места од којих је 13 намењено за возила такси службе.

Завршетак радова обишли су заменик градоначелнице, Антонио Ратковић и директор ЈКП „Простор“ Сомбор, Горан Нонковић.

  • Извршили смо пет нивелација атмосферске канализације, односно шахти и одвода, и пресвукли хабајући слој, отприлике 880 квадратних метара са 120 тона асфалта. Добили смо 13 места за такси службу и 11 паркинг места за грађане, рекао је директор ЈКП „Простор“ Горан Нонковић и додао да је ово дестинација која је захтевала реконструкцију озбиљног карактера.

Радове на санацији и асфлалтирању овог паркинга који је био у веома лошем стању изводила је компанија „Војпут“ доо Суботица, а надзор су вршиле стручне службе ЈКП „Простор“ Сомбор. Вредност ове реконструкције је 1.200.000,00 динара.

Оставите одговор