У ТОКУ ПРИЈАВЕ ЗА УЧЕШЋЕ У РАДИОНИЦИ “Развој и стандардизација рецептура производа од воћа и поврћа”
У ТОКУ ПРИЈАВЕ ЗА УЧЕШЋЕ У РАДИОНИЦИ “Развој и стандардизација рецептура производа од воћа и поврћа”

За све заинтересоване жене из Сомбора и околине у Месној заједници Станишић 8. јула 2020. године ће бити организована бесплатна радионица под називом “Развој и стандардизација рецептура производа од воћа и поврћа”. Једнодневна обука (од 10 до 15 часова) реализује се у оквиру пројекта “Оснаживање жена на тржишту рада и развоја малих бизниса”, а предавач ће бити др Миле Вељовић асистент на Пољопривредном факултету у Београду и председник Прехрамбено – технолошког савета Србије.

Радионицу могу да похађају све жене из Сомбора и околних места које се баве пољопривредом и прерадом хране, а желе да уз рад и консултације са технологом унапреде своја знања.

Све кандидаткиње које желе да похађају радионицу, могу се пријавити слањем следећих података: име и презиме, контакт телефон, радни статус (запослена/незапослена/самозапослена) и одговор на питање зашто желе да учествују у радионици на мејл адресу: onasnazivanje@fondb92.org или путем телефона +381 64 244 70 75.

Пријаве се примају до понедељка 6. јула у подне. Учесницама које долазе из места ван Станишића биће рефундирани трошкови превоза.

Догађај се организује у сарадњи са женама окупљеним око Удружења “Сомборска добра башта” које се бави производњом и прерадом чери парадајза гајеног по органским принципима.

У складу са тренутном епидемиолошком ситуацијом, организатори раидонице придржаваће се свих мера и препорука у циљу спречавања ширења вируса ковид-19, а свим учесницама биће обезбеђене маске и алкохол за дезинфекцију.

Пројекат “Оснаживање жена на тржишту рада и развоја малих бизниса” спроводи Фонд Б92, а подржан је од стране Агенције Уједињених нација за родну равноправност и оснаживање жена у Србији у оквиру пројекта „Кључни кораци ка родној равноправности“ који финансира Европска унија.

Оставите одговор