У ТОКУ ПРИЈАВЕ ЗА ОБУКУ „Пут до успешног предузетника“
У ТОКУ ПРИЈАВЕ ЗА ОБУКУ „Пут до успешног предузетника“

Национална служба за запошљавање (НСЗ) Филијала Сомбор 18. фебруара 2021. године организује обуку за будуће предузетнике под називом „Пут до успешног предузетника“. Обуку која је услов за учешће на јавним позивима НСЗ-а на којима се додељују субвенције за самозапошљавање, могу похађати лица која су на евиденцији Националне службе за запошљавање.

Циљ обуке је да се незапосленим лицима олакша покретање сопственог посла, односно, стицање неопходних знања и вештина како би своје послове идеје претворили у конкретне иницијативе. Током обуке полазници ће се упознати са Јавним позивима за самозапошљавање, поступком регистрације радње или предузећа, начином конкурисања за бесповратна средства, основама предузетништва, правним аспектом бизниса, пореском политиком, израдом бизнис плана и другим битним информацијама које су од значаја за израду пословне стратегије и стварања услова за пословну одрживост.

Заинтересовани зу учешће у обуци могу се пријавити онлајн или лично, у свим организационим јединицама Националне службе.

Оставите одговор