У ТОКУ ИЗГРАДЊА БАСКЕТ ТЕРЕНА И ПРИЛАЗНИХ СТАЗА У ГОГАМА
У ТОКУ ИЗГРАДЊА БАСКЕТ ТЕРЕНА И ПРИЛАЗНИХ СТАЗА У ГОГАМА

У непосредној близини објекта који представља својеврсни центар сомборског насеља Гоге, у којем се налазе амбуланта, апотека, пошта и удружење пчелара, у току је изградња прилазних стаза и новог терена за баскет, а недавно је потпуно реконструисан паркинг.

Средства за уређење обезбедио је Град Сомбор, извођач радова је ЈКП „Простор“, а иницијатива за уређење овог места потекла је од становника Гога. Радове је обишла градоначелница Сомбора Душанка Голубовић, заједно са начелницом Одељења за комуналне делатности, имовинско-правне и стамбене делатности Росаном Крстић и директором ЈКП „Простор“ Сомбор Гораном Нонковићем.

  • Радови су једна од иницијатива грађана. Игралиште за децу, баскет терен који се тренутно гради, прилазни путеви и стазе према пошти, обновљен је и паркинг који је некада био у рушевном стању. Дакле читав овај простор је уређен на иницијативу грађана и прилагођавамо га њиховим потребама, истакао је овом приликом директор ЈКП „Простор“ Сомбор Горан Нонковић, додавши да се завршетак радова очекује крајем следеће недеље.

Оставите одговор