У СОМБОРУ РАДИОНИЦА „Како представити производ на инстаграму”
У СОМБОРУ РАДИОНИЦА „Како представити производ на инстаграму”

У суботу, 5. јуна, од 10 до 19 сати у Сомбору ће бити одржана прва радионица на тему „Како представити производ на инстаграму” коју је осмислила Вања Вулин Смиљић. Полазнике радионице очекује целодневно предавање и практичан рад на тему „Како представити производ на инстаграму”.

Радионица је за све оне који имају свој производ или своју услугу и желе да је што боље представе на Инстаграму како би могли да их продају и да живе од својих снова. Неке од конкретних тема које ће се обрађивати су: како креирати квалитетан садржај на Инстаграму, шта требате знати када унајмите фотографа, како се носити са „неуспехом”, како испланирати објаве унапред без стреса, како одмах направити добар први утисак за Инстаграм бизнис профил, како се односити према трендовима на Инстаграму…

  • На радионици нећемо причати о бројкама, већ о томе како да станете иза свог рада, како да напишете текстове вредне читања и направите код куће, телефоном, фотке вредне гледања. Организујем ову радионицу првенствено да вам помогнем да се са изазовима изборите, те да будете јаки, самостални и самоуверени у представљању свог производа и своје услуге на Инстаграму. Радићемо и дружити се целог дана, имаћемо мноштво вежбица, учићемо да сами поставимо мале сценографије и да фотографишемо производ телефоном. Причаћемо о нашим потенцијалним купцима и начинима на који треба приступити циљној групи, али и о још много много тема – објаснила је Вања Вулин Смиљић.

Круна радионице је гошћа, творац једног сјајног локалног бренда, и њено искуство, сегмент који је назван „Прича о настанку једног производа”. Она ће, на свом примеру, показати све што је рађено на радионици током целог дана, те пренети своје искуство како би полазнике, ако су на почетку, охрабрила.

Полазници ће после радионице добити и електронску књигу „Како да самостално представите производ на инстаграму”, професионалне фотографије које ће направити сјајна млада уметница Нађа Репман, консултације 1 на 1…и још много тога.

Пријаве трају до 31. маја а број учесника биће ограничен. Пре саме пријаве потребно је да пошаљете пар фотографија вашег производа/услуге на вањавулинсмиљиц@гмаил.цом. Још детаљније о радионици можете прочитати на Вањином сајту.

Оставите одговор