У СОМБОРУ 687 ОБОЛЕЛИХ ОД КОРОНЕ, КОВИД АМБУЛАНТА ОД СУТРА НА НОВОЈ АДРЕСИ
У СОМБОРУ 687 ОБОЛЕЛИХ ОД КОРОНЕ, КОВИД АМБУЛАНТА ОД СУТРА НА НОВОЈ АДРЕСИ

Према подацима сомборског Завода за јавно здравље, у Западнобачкокм округу је 2.163 пацијената инфицирано корона вирусом. Сомбор има 687 оболелих, Кула 648, Апатин 430 и Оџаци 398 пацијената који су позитивни на Ковид-19, објавио је РТВ.

У сомборској општој болници „Др Радивој Симоновић“ се на Одељењу за ковид лечи 80 пацијената позитивних на Ковид – 19 и већина пацијената има тежу клиничку слику па су прикључени на кисеоник. Шест пацијената је на респиратору.

Подсећамо да ће Ковид амбуланта Дома здравља „Др Ђорђе Лазић“ Сомбор од сутра радити на новој адреси, у улици Мите Поповића 12, у згради бившег Антитуберкулозног диспанзера. Ковид амбуланта ће радити у реновираним просторијама и адекватним условима за пријем више пацијената. У дворишту ће такође бити постављена два шатора, један за пацијенте којима је утврђено присуство вируса и други за пацијенте који тек долазе на тестирање, где ће моћи да сачекају до тренутка пријема у зграду. Радно време Ковид амбуланте је од 7 до 20 сати.

Сви пацијенти који имају заказан термин у сомборској ковид амбуланти за наступајући викенд, односно за 12. и 13. децембар треба да дођу на преглед у улицу Мите Поповића број 12.

Оставите одговор