У ПЛАНУ РЕКОНСТРУККЦИЈА СВЛАЧИОНИЦА НА БАЗЕНУ И ШТРАНДУ, АЛИ И УРЕЂЕЊЕ ТРЕЋЕГ ТЕРЕНА НА ГРАДСКОМ СТАДИОНУ
У ПЛАНУ РЕКОНСТРУККЦИЈА СВЛАЧИОНИЦА НА БАЗЕНУ И ШТРАНДУ, АЛИ И УРЕЂЕЊЕ ТРЕЋЕГ ТЕРЕНА НА ГРАДСКОМ СТАДИОНУ

У плану јавних набавки Спортског центра „Соко“ Сомбор за 2021. годину између осталог стоји да ће у првом кварталу бити расписана јавна набавка за реконструкцију дела кабина за пресвлачење на Градском купалишту „Штранд“, а процењена вредност овог посла је нешто више од три милиона динара.

Ово предузеће које управља спортским објектима у Сомбору ове године планира и адаптацију и реконструкцију дела свлачионица и санитарног чвора у СПА центру на затвореном базену, а процењено је да ће ови радови коштати 3,5 милиона динара.

У плану Спортског центра „Соко“ је и израда аутоматизованог заливног система, бусеновање и израда заштите од кртица на терену број три Градског стадиона у Сомбору, а процењено је да ће ова јавна набавка бити вредна 3.485.500.00 динара. Треба додати да је за први квартал планирана јавна набавка вредна 1.213.700.00 динара за услуге одржавања терена.

Дакле, Спортски центар „Соко“ има намеру да ове године у реконструкцију спортских објеката уложи око десет милиона динара, а да ли ће бити неких промена и шта ће од ових планова бити реализовано, остаје да се види.

Оставите одговор