У МИЛЕТИЋУ, СТАНИШИЋУ И РИЂИЦИ ДАНАС ВАКЦИНИСАНО 100 ЉУДИ
У МИЛЕТИЋУ, СТАНИШИЋУ И РИЂИЦИ ДАНАС ВАКЦИНИСАНО 100 ЉУДИ

У оквиру спровођења масовне имунизације у борби против заразне болести ковид 19 на територији Града Сомбора, данас је поред редовне вакцинације на пункту у Градској хали „Мостонга, имунизација организована и у насељеним местима Светозар Милетић, Станишић и Риђица.

За вакцинацију „Фајзер“ вакцином у Станишићу се пријавило око 60 мештана, а у Светозару Милетићу и Риђици по 20 становника ових села. За све ове људе ревакцинација ће бити организована након три недеље.

Масовну имунизацију у насељеним местима је пропратила Антонија Нађ Косановић, члан Градског већа за област спорта, омладине, деце и здравства.

Становници села који су исказали интересовање за вакцинацију против заразне болести Ковид-19, а из било ког разлога нису могли да дођу на пункт у Градској хали „Мостонга“, за вакцинацију поново могу да се пријаве у својим Месним заједницама. Град Сомбор ће сваки пут када добије већу количину вакцина организовати вакцинацију у неком од насељених места, како би вакцине биле лако доступне свим гађанима.