У БЕЗДАНУ ОДРЖАНА МАНИФЕСТАЦИЈА „ТРОЈНИ СУСРЕТИ“
У БЕЗДАНУ ОДРЖАНА МАНИФЕСТАЦИЈА „ТРОЈНИ СУСРЕТИ“

У Бездану је 15. пут одржана манифестација “Тројни сусрет”, где су излагачи из Србије, Мађарске и Хрватске имали прилику да представе своју културу и традицију.

Програм манифестације почео је у 10 сати, а посетиоци су током целог дана могли да погледају изложбу и вашар рукотворина уз богату понуду безданских гастро специјалитета. Потом је одржано такмичење “Змајевих чамаца” – Dragon boat и међународна изложба олдтајмера.

Програм „Тројних сусрета“ званично је отворио заменик градоначелнице Антонио Ратковић, који сс посебно захвалио организаторима што 15. пут за редом организују ову манифестацију.

  • Тројни сусрети су манифестација на којој су представљена култура, традиција и обичаји српског, мађарског и хрватског народа. И управо све те разноликости јесу богатство Бездана, Сомбора и целе Војводине, истакао је заменик градоначелнице Антонио Ратковић. Он је овом приликом честитао младим рукометашима школског узраста из Бездана на освојеном првом месту на спортским играма младих.

Посетиоци „Тројних сусрета“ имали су прилику да виде богат културно – уметнички програм уз учешће КУД-ова из Србије, Хрватске и Мађарске. Програму су испред Града Сомбора присуствовали заменик градоначелнице Антонио Ратковић, градски већник за област руралног развоја Мирко Стригић и представници одељења за друштвене делатности града Сомбора.

У вечерњим часовима одржан је рок концерт којим је уједно и завршена ова једнодневна манифестација, која се одржава под покровитељством Града Сомбора и Месне заједнице Бездан.

Оставите одговор