ТРЊАКОВ: НА РЕФЕРЕНДУМ У СТАПАРУ ИЗАШЛО УПОЛА МАЊЕ ЉУДИ У ОДНОСУ НА ЗВАНИЧНИ ПОДАТАК
ТРЊАКОВ: НА РЕФЕРЕНДУМ У СТАПАРУ ИЗАШЛО УПОЛА МАЊЕ ЉУДИ У ОДНОСУ НА ЗВАНИЧНИ ПОДАТАК

Градски одбор Народне странке у Сомбору нам је послао информацију са портала СОинфо.орг у којој се председник, Синиша Трњаков осврнуо на референдум. Информацију преносимо у целости:

Председник ГО Народне странке Сомбор, Синиша Трњаков, тврди, у изјави за СОинфо.орг портал, да је у Стапару на референдум изашло око 500 људи, упола мање у односу на званичан податак.

  • Овакви референдумски резултати говоре о томе колико су чланови одбора именовани од локалних СНС полтрона спремни на прекрајање воље грађана зарад удвориштва локалним властима, не марећи што тако компромитују и себе, своју породицу и своје родно село. А податак да је у селу Колут због непокретности гласало 15 посто становника од куће, говори довољно о амбису СНС у граду – наводи Трњаков. Он каже и да је ово „одлична мантра за предстојеће, априлске изборе, када ће се чланови, а поготово председници бирачких одбора, које именује режим, унапред знати, а њихова имена и презимена биће јавно објављена”.
  • Ово је само увод и пример грађанима, како се превентивно мора штитити изборни процес у априлу. Обећавамо да ће избори бити брањени и одбрањени – поручио је председник сомборског одбора Народне странке. (СОинфо.орг)