СУТРА У БИБЛИОТЕЦИ КЊИЖЕВНО ВЕЧЕ СА ТАМАРОМ КУЧАН
СУТРА У БИБЛИОТЕЦИ КЊИЖЕВНО ВЕЧЕ СА ТАМАРОМ КУЧАН

У сали Дечјег одељења Градске библиотеке „Карло Бијелицки“ 10. марта 2020. године од 18 часова ће бити одржано Књижевно вече са Тамаром Кучан. Домаћин вечери је Наташа Туркић, директорица Градске библиотеке „Карло Бијелицки“, а поред Тамаре Кучан учествоваће Борисав Косановић, књижевник.

Тамара Кучан је српска књижевница и власница издавачке куће Урбан Арт. Рођена је 1989. године у Пожаревцу, а живи у Београду. Писањем се бави од своје шеснаесте године и до сада је написала и објавила дванаест романа. Тамара је од 2010. године једна од најмлађих чланица Удружења књижевника Србије. Поред својих романа, Тамара ради и као уредник у својој издавачкој кући где објављује и друге домаће ауторе. По струци је дипломирани комуниколог.

Јавности је позната по свом специфичном стилу писања као и по савременим и друштвено-ангажованим темама које обрађује у својим романима попут живота младих и Београда иза поноћи, елитне проституције, имиграције на Балкану, расизма, физичког и психичког насиља, хомофобије и аутохомофобије, сатанистичких секти, организованог и сајбер криминала, мрачног и дубоког интернета, прељубе и питања греха, предрасуда, дискриминације и других.

Оставите одговор