СУТРА ПОЧИЊЕ „УЛИЦА СТАРИХ ЗАНАТА“ – ПЛЕСНЕ ГРУПЕ, ХОРОВИ И КОНЦЕРТИ У ЦЕНТРУ СОМБОРА
СУТРА ПОЧИЊЕ „УЛИЦА СТАРИХ ЗАНАТА“ – ПЛЕСНЕ ГРУПЕ, ХОРОВИ И КОНЦЕРТИ У ЦЕНТРУ СОМБОРА

У Сомбору ће сутра почети „Улица старих заната“, која ће трајати до 26. јуна 2021. гдоине. Традиционалана изложбено продајна манифестација на којој они који се баве старим занатима промовишу своје умеће и производе биће одржана на сомборској главној улици, а на бини постављеној на Тргу Светог Георгија ће бити организован богат пратећи програм, који има за циљ да представи разноврсну културно-уметничку понуду нашег града.

Посетиоци ће „Улицу старих заната“ моћи да посете од 10 до 23 сата.

Првог дана манифестације, 24. јуна од 17,30 часова на бини у центру Сомбора ће се представити луткарска секција Основне школе“Иво Лола Рибар“ Сомбор, сат касније ће почети наступ Хора Сомборског певачког друштва, а од 19 часова ће се представити s.a.f.c. „Cats“, Плесни студио „Џамп“, „З-Верка“ Зумба тим и „Kangoo jumps“ Сомбор. Својим суграђанима ће се од 21 сат представити Зорана Иђушки, драмски сопран.

У петак, 25. јуна од 18 часова наступиће деца која похађају Плесно-психолошки програм „Плесић“, а потом ће наступити хор „Шарени вокали“. Наступ сомборских плесних група ће почети од 19 часова, а суграђанима ће се представити ГКУД „Сомбор“, ГКУД „Раванград“, Плесна група „Инана“, Плесни клуб „Ронда“, Плесни клуб „Раванград Денс“ и Спортски клуб „Фигура“. У 21 сат ће почети концерт бенда „Фусноте“.