СУТРА НА СОМБОРСКОЈ ГЛАВНОЈ УЛИЦИ НОВИ ХУМАНИТАРНИ БАЗАР
СУТРА НА СОМБОРСКОЈ ГЛАВНОЈ УЛИЦИ НОВИ ХУМАНИТАРНИ БАЗАР

Други сомборски хуманитарни базар, под слоганом „Мало пружи, живот продужи” биће одржан у суботу, 24. октобра на главној улици.

Овога пута прикупљају се средства за Анастазију Костић која има четири године болује од церебралне парализе, епилепсије и слабовидости, не може да хода ни да говори. Неопходна су јој разна помагала и новчана средства за операцију, одлазак у иностранство и бањску рехабилитацију.

Базар ће трајати од 10 до 13 сати, а у пратећем програму предвиђено је фотографисање, мађионичар, томбола, промоција здравља, музички програм, осликавање лица, радионица за децу са глумцима…

„Позивамо Вас да нам се придружите и да јој заједничким снагама помогнемо и олакшамо живот. Много дивних људи, предузетника и угоститеља се већ укључило донирајући своје услуге и производе. Молимо све заинтересоване фирме, угоститеље, салоне, радње, предузетнике и појединце који би желели да помогну и дају свој допринос да нам се јаве. Потребне су и донације половних играчака, слагалица и дечијих књига“, саопштили су организатори на фејсбук евенту.

Сви који су спречени да дођу на базар могу послати СМС поруку са текстом 764 на број 3030.

Оставите одговор