СУТРА НА „ЋЕЛАВОМ ТРГУ“ СУСРЕТ ЉУБИТЕЉА ОЛДТАЈМЕРА
СУТРА НА „ЋЕЛАВОМ ТРГУ“ СУСРЕТ ЉУБИТЕЉА ОЛДТАЈМЕРА

Туристичка организација града Сомбора и „Дес Артс“ Олдтајмер клуб сутра, 14. маја 2022. године организују седамнаести по реду сусрет љубитеља старовременских возила, а манифестација ће бити одржана на Тргу Светог Тројства од 09,30 до 13 часова.

Окупљање и регистрација учесника на „Ћелавом тргу“ ће почети у 09,30 часова, а званично отварање манифестације је заказано за 11 часова. Нако тога ће уследити едукативни програм за родитеље и малишане, односно демонстрација коришчења седишта за децу у аутомобилу и на бициклу, уз томболу и доделу награда.

Око 13 часова учесници ће организовано кренути за Стапар, где ће такође бити одржана изложба возила. Потом ће љубитељи старовременских возила посетити Музеј стапарског ћилима и изложбу фијакера, а биће организован и заједнички ручак, дружење и додела диплома и награда. Повратак у Сомбор ће бити око 18 часова, након чега ће бити организована и посета винарији „Вучји подрум“.

Програмом манифестације је предвиђено да ће данас, 13. маја од 19 часова бити одржана презентација тренинга безбедне вожње за мотоциклисте СУМК „Безбедност“.

Оставите одговор