СУТРА “МУЗИКА НА ТОЧКОВИМА” И ЖУРКА У ЛЕТЊЕМ КАБАРЕУ ПОВОДОМ МЕЂУНАРОДНОГ ДАНА МЛАДИХ
СУТРА “МУЗИКА НА ТОЧКОВИМА” И ЖУРКА У ЛЕТЊЕМ КАБАРЕУ ПОВОДОМ МЕЂУНАРОДНОГ ДАНА МЛАДИХ
  • Post category:Друштво

У оквиру манифестације “Сомборско лето за младе 2021” биће одржан традиционални догађај “Музика на точковима”, чиме ће почети прослава 12. августа, Међународног дана младих. На покретној бини, односно камиону који сутра у 18,45 полази са платоа испред зграде „Жупаније“ наступиће „United Noise“.

Музика на точковина подразумева поворку младих који пешке, на бициклима, ролерима, скејтовима и другим превозним средствима који прате покретну бину улицама Сомбора.

Након покретног концерта који ће се завршити на популарном Тргу Светог Тројства, спектакл се сели у летњи кабаре (простор између позоришта и библиотеке) где ће од 21 сат наступити следећи извођачи: „Фусноте“, „Неозбиљни песимисти“, „Nipplepeople“ и „TBF“. Улаз је слободан!

Организатори овогодишње манифестације су Сомборски омладински Боом и Сомборски едукативни центар, а под покровитељством Града Сомбора и Министарства омладине и спорта Републике Србије. Додатну подршку манифестацији пружају ЈКП „Чистоћа“, ЈКП „Водоканал“, Градска библиотека “Карло Бијелицки”, Народно позориште Сомбор и Спортски центар „СОКО“.