СТАПАРЦИ НЕ ЗНАЈУ КО ЈЕ ДОБИО 130.000 ЕВРА НА ЛОТО ЏОКЕРУ
СТАПАРЦИ НЕ ЗНАЈУ КО ЈЕ ДОБИО 130.000 ЕВРА НА ЛОТО ЏОКЕРУ

Неколико дана након што је извучен лото џокер, у последњем колу игре на срећу где је срећни добитник освојио 130.000 евра са тикетом купљеним у Стапару, у овом селу је то вест број 1.

Мештани Стапара кажу да је то први пут у историји овог села да је неког човека таква срећа погодила, а иначе у овом селу има само једна трафика која продаје игре на срећу, а ко је срећни добитник још увек се не зна, јер многи уплаћују тикете управо на тој трафици.

  • Шездесетих година прошлог века једна породица је добила аутомобил фићу на наградној игри, био је још неки добитак да је један човек добио трактор, али овакву лову никад до сада нико није освојио тако што је погађао бројеве. Знам људе који играју цео живот, па нису никад добили ништа. Ни не чуди што човек жели да остане анониман, ако је из Стапара, каже деда Бранко из овог села.
  • На тој трафици у селу многи људи у пропутовању сврате да купе новине или сок, па уплате и лото тикет. Лако је могуће да је срећни добитник само покупио срећу у нашем селу на путу до куће негде много даље. Иначе, код нас у селу све се брзо сазна, али кафане и кафићи нису радили цео викенд, па се није могло ни чути ко је, ако је добитник из нашег села, а у кафани се све чује. Ко год да је, желим му срећу, каже Дејан из Стапара.

Мештани овог села кажу да су поносни на чињеницу да је њихово село уписано као оно у којем је након дуго времена извучена добитна џокер комбинација, у 20. колу под бројем 743496. (РТВ)