ШТАБ ЗА ВАНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ: У СОМБОРУ НЕМА ОБОЛЕЛИХ ОД КОРОНА ВИРУСА
ШТАБ ЗА ВАНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ: У СОМБОРУ НЕМА ОБОЛЕЛИХ ОД КОРОНА ВИРУСА

Редовна седница Штаба за ванредне ситуације града Сомбора, којом је председавала командант Штаба, градоначелница Душанка Голубовић, одржана је јуче у згради Жупаније.

Представници ВД „Западна Бачка“ и ЈВП „Воде Војводине“ известили су присутне о стању спремности у спровођењу мера у одбрани од поплава на територији града Сомбора, на основу чега је констатовано да је стање спремности свих субјеката који учествују у спровођењу мера одбране од поплава задовољавајуће и да ће се свакако редовно пратити ситуација на терену.

На седници Штаба за ванредне ситуације града Сомбора Завод за јавно здравље Сомбор поднео је извештај о епидемиолошком стању на територији града Сомбора, према чијим подацима је број оболелих од вируса грипа у опадању, а у овом тренутку нема евидентираних оболелих од корона вируса, како на територији града, тако и на територији државе, али у складу са ситуацијом у свету, надлежне институције се налазе у приправности.

На седници су разматрани и усвојени Извештај о раду Штаба за ванредне ситуације за 2019. годину и План рада Штаба за ванредне ситуације града Сомбора за 2020. годину.

Оставите одговор