СОМБОРСКО ПОЗОРИШТЕ ЗАТВАРА ЛЕТЊУ СЦЕНУ! ПРЕДСТАВЕ ЋЕ МОЋИ ДА СЕ ГЛЕДАЈУ НА ДРУШТВЕНИМ МРЕЖАМА
СОМБОРСКО ПОЗОРИШТЕ ЗАТВАРА ЛЕТЊУ СЦЕНУ! ПРЕДСТАВЕ ЋЕ МОЋИ ДА СЕ ГЛЕДАЈУ НА ДРУШТВЕНИМ МРЕЖАМА

Након свега тринаест дана рада, летња сцена „Двориште“, Народног позоришта Сомбор је због тренутне епидемиолошке ситуације и нових инструкција Штаба за ванредне ситуације принуђено да откаже све представе планиране да се током лета одиграју на платоу између Библиотеке и Позоришта. Купљене улазнице могу се вратити на билетарници Народног позоришта Сомбор сваког радног дана и суботом од 10 до 12 и од 19 до 21 сат.

„Желимо да вам се бескрајно захвалимо јер сте све време од почетка ове ситуације свим срцем уз нас, јер вам није било тешло да купујете и враћате купљене улазнице више пута, јер нико од вас није упутио ниједну ружну реч већ само речи подршке, разумевања и заједничке љубави према заједничком Театру“, стоји у објави Народног позоришта Сомбор.

Народно позориште Сомбор ће ипак наставити да у оквиру „онлајн позоришта“ својој публици надомести немогућност доласка у театар. У суботу, 11. јула, на „YouTube“ каналу Народног позоришта Сомбор ће бити постављена представа „Самоубица“, Николаја Ердмана у режији Милана Нешковића.

„Театар је тамо где смо заједно, а наставићемо да будемо заједно свакодневно на нашим друштвеним мрежама“, поручују из сомборског позоришта.

Оставите одговор