СОМБОРСКИ ПУТЕВИ МЕЂУ НАЈГОРИМА У СРБИЈИ
СОМБОРСКИ ПУТЕВИ МЕЂУ НАЈГОРИМА У СРБИЈИ

„SAT Media Group“ као апсолутни лидер међу медијима који се баве саобраћајем, аутомобилизмом и туризмом у нашој земљи је и ове године организовала Kонкурс за најгори пут Србије, у оквиру којег су људи из читаве Србије имали прилику да пријаве пут који је толико оштећен, да заслужује неславну титулу најгорег у земиљи.

По завршетку конкурса који се односио углавном на државне путеве, редакција „SAT Media Group“ је саставила списак од петнаест најгорих путних праваца на које су грађани највише указивали и те деонице су обишли како би се уверили у чињенично стање. Прилоге са ових локација су емитовали у емисији „САТ“ на РТС-у, у којој су апеловали на надлежне да ураде нешто по питању побољшања квалитета ових саобраћајница.

Од ових петнаест путева, чак два су на територији Сомбора. Деоница на чији лош квалитет су грађани највише указивали је она између Светозар Милетића и Алекса Шантића. То је иначе државни пут првог реда. У најгоре оцењене путеве на територији Србије од стране грађана је ушао и пут између Кљајићева и Телечке.

This Post Has One Comment

Оставите одговор