СОМБОРСКИ ПУНКТ ЗА ВАКЦИНАЦИЈУ ОД ПОНЕДЕЉКА У ПРОСТОРИЈАМА ЗАТВОРЕНОГ БАЗЕНА
СОМБОРСКИ ПУНКТ ЗА ВАКЦИНАЦИЈУ ОД ПОНЕДЕЉКА У ПРОСТОРИЈАМА ЗАТВОРЕНОГ БАЗЕНА

Градска управа града Сомбора је објавила да ће због почетка реконструкције расвете у Градској хали „Мостонга“, пункт за масовну вакцинацију бити премештен у објекат затвореног градског базена на истој адреси, Апатински пут бб.

Вакцинација у објекту затвореног градског базена ће почети у понедељак 14. јуна 2021. године, а радно време пункта је сваког радног дана од 08 до 16 часова и суботом од 08 до 14 часова.

У допису Градске управе стоји да се вакцинација грађана без заказивања наствља, а сви који желе да приме прву дозу вакцине са собом треба да понесу личну карту. Вакцинација по насељеним местима се наставља по дефинсаном распореду термина за ревакцинацију.

Кол центар Града Сомбора наставиће да подсећа грађане на њихове термине ревакцинације, али и да пружа све неопходне информације у вези вакцинације и помоћи око добијања дигиталног зеленог сертификата. Број телефона на који грађани могу да се обрате за све информације је 064/069-82-47 и доступан је сваког радног дана од 08 до 14 часова.

Оставите одговор